O companie din Bistrița trimite gratuit produse cosmetice, spitalelor din orașele în care locuiesc clienții ei

O companie producătoare de cosmetice, din Bistrița, încearcă să se adapteze situației economice prin care trec toate firmele din România și să se reinventeze. Firma a început prin a-și adapta producția la un gel antibacterian de care era mare nevoie pe piață, iar apoi a dezvoltat un produs nou: o cremă de mâini eficientă pentru cei care sunt nevoiți să poarte mănuși de cauciuc ore întregi. Crema a devenit și subiectul unei campanii de binefacere.

Wawa Fresh Cosmetics a lansat o campanie prin care își anunță clienții că, pentru fiecare produs comandat de ei, un altul va fi trimis spre o instituție publică din orașul lor, implicată în lupta împotriva COVID-19.

”Totul a pornit de la clienții noștri: mâini aspre uscate sau sângerânde care trebuie îngrijite. Am conceput un produs natural și super eficient, care să funcționeze perfect și partea frumoasă este următoarea: tu cumperi crema ” Mâini fericite”, iar spitalul din orașul tău primește una, în mod gratuit din partea noastră. Cei din prima linie au nevoie de mâini sănătoase să poată să aibă grijă de noi”, au scris pe Facebook reprezentanții Wawa Fresh Cosmetics.

Primele creme au fost donate către Spitalul Județean din Bistrița și către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a transmis Andrada Horoba, CEO Wawa Fresh Cosmetics.

Sursa foto: Wawa Fresh Cosmetics Facebook

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *