O nouă ședință de urgență a președintelui Iohannis la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat o nouă ședință de urgență, pentru a doua zi consecutiv. Discuțiile vor avea loc la Palatul Cotroceni, în format mai restrâns decât ieri.

Astfel, vor merge la ora 12:00, la întâlnirea cu șeful statului premierul, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Sănătății și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 22 aprilie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. La finalul ședinței, Președintele României va susține o declarație de presă”, a transmis Administrația Prezidențială.

După ședința de ieri, Klaus Iohannis a declarat că după 15 mai ar putea fi ridicate restricțiile impuse de autorități, dacă numărul de cazuri și de decese va fi în scădere. Președintele a criticat și documentul apărut în spațiul public elaborat de Institutul Matei Balș, care prevede măsura carantinării persoanelor peste 65 de ani.

https://www.digi24.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *