Pedofilul din lift a fost, în sfârșit, prins!

Suspectul de pedofilie care săptămâna trecută a agresat sexual doi copii, un băiat de 9 ani şi pe sora lui de numai 4 ani în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei, a fost prins luni de poliţişti. Acest lucru s-a întâmplat după o operaţiune de anvergură în Capitală pentru capturarea bărbatului. Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut deja fapta. Acesta este audiat în prezent de Poliţia Capitalei.

„La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 – un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi  procedurale prevazute de Codul de procedură penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului.

Culmea, conform polițiștilor, s-a descoperit că pedofilul este chiar agent de poliție rutieră și nu se află la prima agresiune sexuală, în trecut el încercând să violeze o femeie. Cu toate acestea, bărbatului i s-a permis să profeseze în continuare. Rămâne de văzut de ce, mai ales că vorbim, în teorie, despre un om al legii care, practic, a comis niște fapte de-a dreptul îngrozitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *