Premieră absolută în PSD: Echipa Marcel Ciolacu oferă o surpriză de proporții

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu i-a informat marți în Parlament pe șefii județeni PSD, la o discuție informală în biroul său, că o să candideze la Congres pentru funcția de președinte PSD și că în echipa sa nu va coopta niciun lider de organizație județeană, o premieră absolută în partid, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Ciolacu le-a explicat colegilor că vrea să-și facă o echipă de vicepreședinți cu care să-și asume alegerile locale și parlamentare și că vrea forțe proaspete în conducerea partidului. În echipa lui Ciolacu ar putea intra totuși primari PSD sau lideri de Consilii Județene. Ciolacu nu va coopta niciun lider județean PSD in echipa cu care va candida la Congres pentru a nu declanșa prea multe discuții contradictorii în partid sau o luptă între șefii județeni, au mai declarat sursele citate.

Liderul interimar PSD nu a dat niciun nume în informală. De asemenea, nimeni nu și-a manifestat intenția de a mai candida la Congres pentru funcția de președinte. Funcția de președinte executiv o să dispară.

Congresul PSD va fi pe 21 martie.

https://www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *