Prima reacție a băiatului care a filmat imaginile șocante în care copila de 13 ani din Târgu Jiu a fost snopită în bătaie. Incredibil ce a ieșit la iveală despre el

Băiatul de 14 ani care a filmat imaginile de la Târgu Jiu care au oripilat o țară întreagă a avut prima reacție, după ce cazul a ajuns în fața judecătorilor. El a filmat-o pe fata de 13 ani în timp ce era bătută și umilită de alte patru fete.

Băiatul de 14 ani care a filmat agresiunea fetiței de 13 ani din Târgu Jiu a făcut primele declarații

Acesta a recunoscut cu mâna pe inimă că a fost înjurat la scenă deschisă chiar și de către prietenii săi, iar mulți internauți chiar au mers mai departe și l-au amenințat. Băiatul care a filmat agresiunea își cere scuze pentru tot și mai ales pentru faptul că pe timpul filmării chiar le-a încurajat pe cele patru să-i aplice o lecție tinerei de 13 ani.

“După mai multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor, vreau să îmi cer sincer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor 4 fete implicate. De aceea îmi cer scuze și vouă pentru cuvintele spuse în timpul filmării. Nu vreau atenție și îmi asum tot ce am făcut. Autoritățile se ocupă de caz, aplicând sancțiunile necesare. Îmi cer scuze tuturor și sper să-mi iertați fapta”, a scris băiatul, potrivit pandurul.ro.

Băiatul de 14 ani care a filmat agresiunea fetiței de 13 ani din Târgu Jiu a făcut primele declarații

Băiatul de 14 ani care a filmat agresiunea fetiței de 13 ani din Târgu Jiu a făcut primele declarații

„Mă duc la școală și îi împușc pe toți”

O fată de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută și umilită de alte patru adolescente, cu vârste între 12 şi 14 ani. Imaginile cu cele patru fete minore, care-şi umilesc prietena şi o lovesc fără milă, au fost filmate de un băiat de 14 ani, care se pare că a și distribuit imaginile pe rețelele de socializare.

Tânărul respectiv se numește David, iar ceea ce s-a aflat după incidentul violent a șocat din nou opinia publică. Acesta s-a fotografiat cu un pistol și a postat fotografia pe rețelele de socializare, cu următorul text: „Mă duc la școală și îi împușc pe toți”, a scris David în dreptul fotografiei.

Cea care a descoperit fotografia a fost bloggerul Cristina Ich pe Instagram, care a spus că acesta nu este comportamentul unui copil normal.

În imaginile filmate de el se vede cum minora de 13 ani a fost obligată să stea în genunchi, scuipată, lovită cu palma, cu piciorul în față, trasă de păr și târâtă pe jos. Victima nu a povestit nimic acasă, părinții ei aflând la sediul poliției locale ce s-a întâmplat.

Principala agresoare a ajuns în fața magistraților care au decis ca ea să fie cercetată în stare de libertate, după ce a fost reținută pentru 24 de ore. Părinții gresoarelor au fost deja amendați cu câte 500 de lei, iar protecția copilului a demarat o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *