Prima reacție la denunțul teribil al lui Dragnea – Raluca Turcan e uluită!

Raluca Turcan, deputat de Sibiu, dar și politicianul favorit al președintelui Iohannis actualmente, trece la contraofensivă – „El a fost călăul a două Guverne”.

BUCUREȘTI, 12 iul — Dragoș Dumitriu. „Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi”, a spus aseară Liviu Dragnea, formulând în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea, un adevărat denunț.

Declarațiile lui Dragnea îl vizează în primul rând pe președintele Iohannis, SRI-ul dar și pe deputata Raluca Turcan, care ar fi pus la cale un adevărat complot în Parlament.

Dintre cei vizați, Raluca Turcan a fost prima care a reacționat, dând o declarație pentru agenția News.ro.

„Sunt halucinaţii, vede peste tot conspirații”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL. „Conspiraţiile inventate sunt pentru consumul propriului partid. Cu asta îşi hrăneşte susţinătorii”.

Iar Raluca Turcan, deputat de Sibiu, dar și politicianul favorit al președintelui Iohannis actualmente, trece la contraofensivă:

„Jocul de-a victima nu poate să ţină pentru nimeni din afara PSD”, spune deputata liberală, punctând în privința „complotului” contra guvernului — „El a fost călăul a două Guverne PSD”.

Pe de altă parte, Raluca Turcan a subliniat că NU a vorbit cu preşedintele vreodată despre dosarul lui Liviu Dragnea, „Evident că nu. E nebunie în stare pură”.

Desigur, eventualitatea condamnării lui Liviu Dragnea a fost analizată de toate partidele, cu siguranță și de PNL. Greu de crezut că nu s-a discutat acest subiect și cu președintele Iohannis. Asta, desigur, nu înseamnă că s-a pus la cale o întreagă „conspirație”.

Sursa: https://ro.sputnik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *