PROTEST DIASPORA. Traficul în Piața Victoriei a fost blocat. Jandarmii au blocat accesul către Guvern

UPDATE 16.20: Traficul în Piața Victoriei a fost blocat. 

Dispozitivele de jandarmi s-au mobilizat în Piață, și-au făcut apariția și grupurile de scutieri și au blocat accesul spre clădirea Guvernului. Protestatarii au încercat să pătrundă spre Palatul Victoria.

Update: Incident în Piața Victorieila mitingul diasporei. Două persoane au fost ridicate de jandarmi.

Un bărbat care a tulburat ordinea publică în Piaţa Victoriei a fost ridicat, vineri, de jandarmi, anunţă reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi tulburat ordinea publică în Piaţă, acesta fiind condus la o secţie de poliţie pentru a fi identificat şi a fi luate măsurile legale.

De asemenea, o persoană care avea asupra sa mai multe sprayuri cu vopsea, cu care intenţiona să participe la protest, a fost atenţionată de jandarmi că nu poate participa cu acele obiecte. Deşi, iniţial, s-a conformat, ulterior, bărbatul a revenit, iar jandarmii l-au condus la secţie pentru a fi legitimat şi sancţionat.

Aproximativ 400 de persoane sunt la aceasta ora în Piaţa Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autorităţile au anunţat inca de azi dimineata că se fac controale pirotehnice preventive la maşinile parcate în zonă, pentru a fi evitat orice peri

Știre inițială: Zeci de persoane au ajuns deja în Piaţa Victoriei pentru marele miting al diasporei.

Autorităţile au anunţat de diminaţă că se fac controale pirotehnice preventive la maşinile parcate în zonă, pentru a fi evitat orice pericol.

Zeci de mii de români din ţară şi din străinătate şi-au anunţat pe internet intenţia de a participa la protestul din această seară faţă de actuala guvernare

Oficial mitingul ar începe la 17 seara.

Mii de români din toată ţara, pregătiţi cu pancarte, bannere şi goarne, s-au trezit dis de dimineaţă si au pornit spre Capitală, ca să participe la marele protest al Diasporei. În Moldova, startul s-a dat la Iaşi, iar coloana de maşini a adunat de pe drum tot mai multi participanti din alte judeţe.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *