PSD: Astăzi trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii. Guvernul nu a luat nicio măsură activă pentru păstrarea locurilor de muncă!

”Astăzi trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii. Sunt afectaţi în primul rând cei mulţi, cei cu venituri mici, care nu au economii, pentru a rezista în izolare!

1.027.824 de contracte de muncă suspendate şi 260.171 de contracte încetate într-o lună şi jumătate, de la începutul stării de urgenţă! FMI ne anunţă că până la finalul anului rata şomajului va depăşi 10%!  Guvernul nu a luat nicio măsură activă pentru păstrarea locurilor de muncă! Şomajul tehnic a fost doar o amânare! Dar încetează peste două săptămâni. Mulţi vor merge la serviciu doar pentru a-şi lua decizia de încetare a contractului de muncă!”, afirmă social-democraţii.

PSD susţine că, dintre cele 600.000 de întreprinderi mici şi mijlocii doar 2,5% ”pot beneficia de mult trâmbiţatele credite garantate de Guvernul PNL”, iar restul, care nu sunt bancabile, au în faţă falimentul, pentru că nu mai au cui să vândă ceea ce fac!.

”Alt val de şomeri, altă scădere şi mai abruptă a puterii de cumpărare! Există însă soluţii! PSD a demonstrat că poate reduce şomajul şi poate creşte puterea de cumpărare! Diferenţa majoră faţă de Guvernul actual, e că pentru PSD prioritatea sunt oamenii, nu băncile şi corporaţiile!”, se arată în finalul mesajului PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *