Raed Arafat, Nestiinta, Minciuna sau Dezinformare?

Raed Arafat,
Nestiinta, Minciuna sau Dezinformare?

Domnul Arafat, face tot felul de declaratii publice mai mult sau mai putin sforaitoare. Lucrurile incep mai demult, cand dumnealui a recunoscut public ca si-a dat acordul sa apara pe afisele PSD de sustinere pentru Victor Ponta. Motivatia pentru care a facut asta nici nu mai conteaza, concluzia fiind ca dumnealui a lepadat atunci haina tehnocratului alegand si sustinand o culoare politica.
Atunci i-a placut tare mult, acum, cand s-a schimbat culoarea politica a guvernarii, dumnealui cica nu si nu si nu, vrea sa fie obligatoriu parte a guvernului politic PNL.

Intr-un mesaj pe care presa l-a titrat drept „Raed Arafat, mesaj clar pentru Ludovic Orban” in cadrul unei emisiuni televizate, domnia sa bate toate recordurile comunicarii mestesugite reusind in aceeasi fraza sa se contrazica singur, de mai multe ori si chiar sa se identifice cu DSU.

Dumnealui ne spune ca ” NU e ordonator de credite”(vezi FOTO si link) ca „noi(sic) suntem structura FARA personalitate juridica”, „NU am fost auditati financiar” si apoi ne da lovitura de gratie „Noi am fost controlati de Curtea de Conturi”

Trec peste avalansa de NOI chiar si peste „noi suntem structura” (sic) insa, degringolada logica e totala atunci cand ne spuneti, in aceeasi propozitie, ca nu ati fost auditat financiar, nu sunteti ordonator de credite, ca nu aveti personalitate juridica dar incheiati fraza, miroboland as zice, spunand ca ati fost controlati de Curtea de Conturi. WOW!
Nestiinta, Minciuna sau Dezinformare?

In fond, care e povestea pe care ne-o spuneti dincolo de faptul ca ati fost auditat si ca nu mai e cazul ? 
Ne spuneti, domnule Arafat ca NU aveti personalitate juridica, ca NU sunteti ordonator de credite adica virgula ca NU aveti, in fapt, nicio treaba cu achizitiile, ca NU sunteti in niciun fel implicat etc

Va dau o veste foarte proasta, domnule Arafat!
Sunteti unicul RESPONSABIL!

OUG 74/2017 (vezi foto si link)
Art. 8. -„Se desemnează secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, RESPONSABIL de coordonarea TUTUROR activităților care privesc finanțarea, derularea procedurilor de ACHIZIȚIE și livrarea autospecialelor și ambulanțelor.”

Am atasat link si dovezi foto a ceea ce am scris!
https://lege5.ro/…/ordonanta-de-urgenta-nr-74-2017-privind-…
https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-mesaj-clar-pentru-l…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *