Raluca Turcan are un fiu de aproape 14 ani. Eric Octavian a avut parte de un naș celebru

Raluca Turcan este în prezent Ministrul Muncii, însă politicianul a ocupat mai multe funcții importante de-a lungul anilor. Deși este unul dintre politicienii cunoscuți ai României, puțini știu detalii despre viața personală a sa. Ministrul Raluca Turcan are un fiu, care se apropie de vârsta de 14 ani. În ciuda discreției care o caracterizează privind viața personală, s-a aflat cine i-a fost naș micuțului Eric Octavian.

Detalii mai puțin știute despre viața personală a ministrului Raluca Turcan

Chiar dacă și-a expus constant viața profesională, fiind adesea în centrul atenției datorită funcțiilor pe care le-a deținut, puțini cunosc detalii despre viața personală a politicianului. Raluca Turcan este căsătorită și are un fiu, pe Eric Octavian. Aflată pe scena politică din România de peste 20 de ani, politicianul a debutat în anul 2000, ca membru PNL. Timp de doi ani de zile a activat în funcția de consilier al președintelui PNL de la acea vreme, Theodor Stolojan, iar în 2004, Raluca Turcan a intrat printre membri din conducerea PNL. În prezent, politicianul a reușit să fie numit Ministrul Muncii.

Deși viața sa se desfășoară mai mult între ședințe de partid și conferințe de presă sau întâlniri cu reprezentanți importanți, Raluca Turcan se bucură în intimitate de o familie frumoasă. Ministrul s-a căsătorit cu Valeriu Turcan în 2004, acesta fiind fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, la acel moment în funcția de președinte al țării. Raluca Turcan are și un fiu, despre care a vorbit într-o postare pe blogul său, dar și în unele intervenții pe rețelele de socializare.

Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea, spunea ministrul.

Ne-am cunoscut în timp ce lucram amandoi la campania PNL şi a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligenţa, căldura şi umorul sau şi ne-am căsătorit în septembrie 2004, a completat Raluca Turcan.

Raluca și Valeriu Turcan formează o familie din anul 2004
Raluca și Valeriu Turcan formează o familie din anul 2004

Pe cine a pus Raluca Turcan naș la botez pentru unicul său fiu

Nașterea fiului său a adus o bucurie fără margini în familia Turcan, în luna octombrie a anului 2007. La acel moment, șeful Clinicii de Obstretică și Ginecologie de la Spitalul Elias, Radu Vlădăreanu, anunța vestea că actualul ministru al Muncii aducea pe lume, prin cezariană, un băiețel sănătos. Cel care avea să fie primul fiu al politicianului Raluca Turcan a primit numele de Eric Octavian. Micuțul a fost botezat la câteva luni de la naștere, în februarie 2008, în cadrul unei ceremonii speciale.

La botezul fiului Ralucăi Turcan au participat numeroase figuri emblematice din politica românească, printre care nașii micuțului, Theodor Stolojan și prezentatoarea Raluca Moianu. Petrecerea a avut loc la Casa Capșa, eveniment la care a participat inclusiv fostul președinte Traian Băsescu și soția acestuia, Maria.

Am adus un pagan si acum ducem acasa un crestin. Sunt fericit ca am fost ales sa-i fiu nas micutului Eric, spuea Stolojan la acel moment.

Timpul s-a scurs repede, Raluca Turcan a înaintat în funcție, în timp ce fiul său a crescut. În urmă cu mai mulți ani, politicianul s-a fotografiat alături de băiatul său, pe când Eric Ocrtavian avea doar câțiva anișori. Astăzi, micuțul are aproape 14 ani și cu siguranță este preocupat de viitorul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *