Rareş Bogdan pune tunurile pe Guvernul Orban. Ce demisie cere liderul PNL

Rareş Bogdan a criticat MAE pentru comunicatul de presă cu privire la responsabilitatea vizavi de muncitorii români plecaţi la muncă în străinătate. „Ministerul spunea că nu e responsabilitatea lor. Eu vă spun că orice cetăţean care e în afara graniţelor, care are cetăţenia română, este responsabilitatea ministerului şi a ţării sale. Dacă ar fi dat în Israel, în SUA, în Franţa, Ministerul de Externe un astfel de comunicat, astăzi nu mai era în funcţie nici ministrul, nici secretarul de stat, nici cei care au dat comunicatul, dar suntem în România”, a precizat Bogdan, potrivit DC News.
Pus să vină  cu explicaţii cu privire la ceea ce a spus că, dacă era altă ţară decât România, ministrul pleca, liderul PNl a răspuns: ”Eu vreau să aflu de ieri cine a dat acel comunicat prin care MAE se spală pe mâini cu privire la situaţia unor români. Nu ai voie să fac aşa ceva.”
Rareş Bogdan a mai subliniat că marţi, la ora 12:00, se întâlneşte cu Violeta Alexandru, minstrul Muncii, care-i va explica ce s-a întâmplat, ce firme au dus românii la muncă în Germania, ce contracte au fost semnate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *