Reacţia lui Orban după ce Ponta şi Ciolacu nu au purtat mască în Parlament: Se consideră deasupra legii; Pot fi amendaţi

Ludovic Orban a fost întrebat luni seara, la B1 Tv, dacă Marcel Ciolacu şi  Victor Ponta nu pot fi amendaţi pentru faptul că nu au purtat mască în Parlament luni. 
„Ba da, pot fi amendaţi. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forţa exemplului este cea mai importantă, în spaţii închise unde există mai multe persoane, există obligativitatea purtării măştii. Discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat mască şi a fost o decizie a lor să nu poarte mască. De fapt, ei se consideră deasupra legii şi consideră că doar cetăţenii obişnuiţi trebuie să respecte legea în timp ce ei se consideră că nu trebuie să respecte legea. Este foarte ilustrativă pentru mentalitatea pe care o au în raport cu legea”, a răspuns Orban.
După discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament, liderul PSD nepurtând mască, deputatul PNL Florin Roman a cerut să fie dezinfectate microfonul şi pupitrul de unde preşedintele Camerei Deputaţilor susţinuse discursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *