SCANDAL electoral între PSD și PNL, la Hârșova. Primarul a depus SESIZARE

Scandal electoral la Hârșova. Candidații PSD sunt acuzați de actualul primar, totodată candidat pentru un nou mandat din partea PNL, că au agresat verbal membri liberali și că au deranjat mesele din secțiile de votare. Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a depus o sesizare la Biroul de Circumscripție de la Hârșova pe numele a trei membri din Partidul Social Democrat.

„Doi reprezentați ai PSD au periclitat activitatea electorală în una dintre secțiile de votare. Au agresat verbal mai mulți reprezentanți ai partidului din care fac parte și au perturbat procesul electoral. De asemenea, un alt reprezentant PSD a deranjat mesele dintr-o secție de votare, invocând motive ce țin de protejarea infectării cu COVID-19, deși nu se impunea așa ceva.”, a precizat, pentru „Replica”, Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

În continuare, polițiștii din Hârșova efectuează cercetări cu privire la acuzațiile aduse în cadrul sesizării depuse de Viorel Ionescu la Biroul de Circumscripție de la Hârșova.

”Subsemnatul Viorel Ionescu, candidat la funcția de primar din partea PNL depun prezenta contestație prin care vă aduc la cunoștință faptul că unii candidați ai Partidului Social Democrat, în speță Stăncuța Ene, Ionel Dia, Emil Paraschiv, perturbă activitatea secțiilor de votare prin deranjarea meselor unde se află situați membrii secțiilor de votare sau prin agresarea verbală a candidaților. Față de cele prezentate vă rog să dispuneți luarea măsurilor legale pentru asigurarea procesului de votare în condiții optime și civilizate.”, se arată în sesizarea înaintată de primarul orașului Hârșova.

S.H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *