Scandal la Dinamo! Ultrașii au atacat autocarul. Jucătorii au fugit la Săftica! Intervenția jandarmilor

Fanii înrăiți ai dinamoviștilor au reacționat extrem de dur după ultima înfrângere a echipei lor de suflet.

După ce au fost invinși cu 3-2 de Chindia, a cincea înfrângere în șase etape, și au ajuns iar pe ultimul loc în Liga 1, dinamoviștii mai au de înfruntat un dușman: pe ultrașii dezlănțuiți. Meciul chiar a fost întrerupt două minute, după ce dinamoviștii au aruncat cu torțe pe teren.

În minutul 71, fanii dinamovişti şi-au ieşit din minţi, după ce din tribunele stadionului „Ilie Oană” s-a auzit „B-ul, B-ul”. Fanii „câinilor” s-au năpustit asupra fanilor Chindiei, însă stewarzii au reuşit să aplaneze conflictul. Oficialii și jucătorii au fost înjurați pe tot parcursul meciului și după fluierul final, ultrașii s-au dus în zona vestiarelor pentru a le cere socotală fotbaliștilor.

Jandarmii au escortat autocarul dinamoviștilor de la stadion până la granița dintre județele Prahova și Ilfov, acolo fiind luați în primire de ultrașii nervoși. Apogeul conflictului a fost atins la Balotești, atunci când 40-50 de suporteri cu cagule pe cap au atacat autocarul ”câinilor roșii”, au spart geamurile, iar fotbaliștii au scăpat cu greu, refugiindu-se în cantonamentul de la Săftica, relatează gsp.ro.

Căpitanul Dan Nistor a încercat să aplaneze conflictul, fără succes însă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *