Secretarul general al PSD, anunţ fără precedent: Moţiunea de cenzură, votată în weekend

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că moțiunea de cenzură ar urma să fie votată, sâmbătă, într-un plen reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Anunțul a fost făcut de social-democrat la Antena 3, într-o discuție cu deputatul PNL Dan Vîlceanu.

„Parlamentarul PSD care votează la moțiune pleacă din partid. Sâmbătă e un efort pentru dumneavoastră să aduceți oameni. Încă aștept să vedem o formulă de guvern pe care o aduceți. Tot auzim povestea asta, în fiecare sesiune parlamentară”, a afirmat Mihai Fifor, marți seară, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Social-democratul a adăugat că citirea moțiunii ar putea avea loc miercuri.

Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului nu au întrunit, marți seară, cvorumul necesar desfășurării ședinței în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moțiunea de cenzură, a afirmat președintele Camerei Marcel Ciolacu.

Totodată, Marcel Ciolacu a adăugat că, deși PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului marți seara, la ora 18.30, opoziția a depus moțiunea „pe-nserate”. Acesta a reclamat că ceea ce face opoziția este o mascaradă.

Opoziția are strânse 238 de semnături pentru moțiunea de cenzură depusă, marți, la Parlament, inclusiv de la PSD. Printre aceștia se numără fostul deputat PSD Mihăiță Găină, fostul senator PSD Emanoil Savin, deputatul PSD Marius Bota și senatorul afiliat PSD Ioan Talpoș, potrivit documentului depus la conducerea Legislativului.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *