Victor Ponta aruncă BOMBĂ după scandalul din Parlament: din 11 octombrie, tot guvernul RISCĂ să fie interimar

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri,că după votul din Parlament – unde a fost respinsă ordinea de zi a şedinţei şi nu s-a mai citit moţiune – întrebarea nu mai este dacă trece sau nu moţiunea de cenzură. Ponta afirmă că e bine să fie adoptată joia viitoare moţiunea, întrucât vineri se împlinesc 45 de zile din momentul în care ALDE a ieşit de la guvernare şi totul guvernul devine interimar.

”Eu cred că joi e bine să dezbatem moţiunea, cred că este bine să o şi adoptăm pentru că vineri, pe 11, se împlinesc 45 de zile de când Guvernul şi-a schimbat structura politică prin plecarea ALDE şi, practic, tot guvernul devine interimar”, a declarat, miercuri, Victor Ponta.

Acesta afirmă că nu poate înţelegve de ce premierul Dăncilă nu s-a prezentat în Parlament pentru votul de încredere, dar afirmă că în 10 octombrie poate fi încheiată criza.

”Eu sunt convins că în afară de cei 237 care au semnat moţiunea, după cum aţi văzut încă trei deputaţi de la PSD s-au alăturat grupului Pro România, evident mai discut cu mulţi alţi colegi şi foşti colegi de la PSD şi vor veni alături de noi până joi şi trebuie să dăm o soluţie. (…) Eu cred că după votul de astăzi întrebarea nu mai este dacă trece moţiunea, trece sigur”, a mai spus Ponta.

sursa:https://www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *