Ședință Consiliul Județean Giurgiu – 31 ianuarie 2018

Consilierii judeţeni giurgiuveni se vor reuni miercuri, 31 ianuarie, într-o şedinţă ordinară. Vor fi 9 puncte pe ordinea de zi, din care trei se referă la procesele verbale ale şedinţelor anterioare.

Celelalte proiecte de hotărâre sunt:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei de servicii juridice de asistenţă şi reprezentare

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de investitii aferent activelor date in administrarecare se finanteaza din Fondulul de Întretinere, Inlocuire si Dezvoltare pe anul 2018, pentru investitia „Sistem de Management Integrat al Deseurilor Solide in judetul Giurgiu”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al aparatului de specialitate al Consiliului Județean.

4. Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul din cadrul familiei ocupaționale ”Administrație” din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Giurgiu, precum și din cadrul serviciilor publice din subordinea acestuia.

5. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosinţă gratuită a unui spaţiu cu suprafaţa utilă de 60,41 mp, la etajul IV al imobilului situat în municipiul Giurgiu, B-dul Mihai Viteazu, nr. 4, aflat în domeniul public al judeţului Giurgiu, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Management eficient pentru un județ curat”.

6. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosinţă gratuită a unui spaţiu cu suprafaţa utilă de 18,55 mp, la etajul IV al imobilului situat în municipiul Giurgiu, b-dul Mihai Viteazu, nr. 4, aflat în domeniul public al judeţului Giurgiu, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Iluminat Public Eficient” Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *