Strategia celor de la PSD-ALDE după ce Iohannis a cerut demisia premierului: Ce au discutat Dragnea şi Tăriceanu – anunţ despre SUSPENDAREA preşedintelui

S-a dezlănţuit jihadul între putere şi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului i-a cerut public demisia preierului Viorica Dăncilă, iar cei de la putere reaţcionează. În direct la România TV, Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit o discuţie cu Liviu Dragnea, dar l-a şi atacat dur pe Iohannis.

„Nu înţeleg acest derapaj. Preşedintele nu poate să treacă peste Parlament, chiar dacă nu îi convine. E o declaraţie politică şi atât. Prin această declaraţie, preşedintele deschide un război împotriva premierului, dar îndreptat şi împotriva ALDE şi PSD. Am vorbit aseară cu Liviu Dragnea. Am discutat. Premierul nu trebuie să ia mandat de la nimeni pentru a pleca într-o deplasare externă. Eram amuzaţi de situaţie. Preşedintele vrea să arate un rol care nu e descris nicăieri în Constituţie.

Nu ne-am gândit la suspendare, dar nu putem să nu observăm că preşedintele a declanşat un război pe chestiuni de orgoliu, nu altceva”, a dezvăluit Tăriceanu.

SURSA – stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *