Studenţi de nota 10!

Şase studenţi ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, specialitatea “jandarmi”, încheie astăzi stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu. Activitatea a avut succesul scontat, ţinând cont de faptul că toţi au obţinut calificativul ,,foarte bine” la finalul stagiului care s-a desfăşurat în perioada 12 februarie – 09 martie a.c.
În această perioadă, viitorii ofiţeri jandarmi au avut posibilitatea de a pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.
Studenţii au participat la misiuni de ordine şi siguranţă publică, de pază şi protecţie instituţională la obiectivele aflate în responsabilitate pentru a- i perfecţiona deprinderile prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.
La absolvirea Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti tinerii vor fi repartizaţi în unităţile Jandarmeriei Române şi vor primi gradul de sublocotenent.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *