Sunt şi voi rămâne mereu alături de oameni

„Sunt şi voi rămâne mereu alături de oameni. Asta e menirea omului politic. Spre deosebire de alţii, eu ţin cu oamenii, eu mă lupt pentru fiecare român. Sunt de 23 de ani în PSD, de 23 de ani în această credinţă. Am lipit afişe, am împărţit pliante şi spun asta cu mândrie. În spatele meu nu stă nimeni altcineva decât munca. Ne reinventăm şi câştigăm.

România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, şi nu o dată la cinci ani, ci în fiecare zi de muncă. Preşedintele este dator să muncească pentru ţară. Vreau pentru fiecare român siguranţă, ordine şi lege.

Am făcut mai bine pentru toate categoriile. Nu perfect, nu deodată. Trebuie să luptăm pentru o Românie în care nimeni nu este lăsat în urmă. Românii trebuie să ţină capul sus în lume şi în Europa. Un preşedinte demn nu merge să dea socoteală în Europa, ci merge să apere România.

Noi nu am tăiat niciodată pensiile şi salariile, noi nu am fost cei ce dezbină şi seamănă ură. Noi nu am avut niciodată viziunea celor două Românii: a noastră şi a lor. Iohannis a crezut că nu are nicio responsabilitate pentru români şi a dormit bine noaptea. Să nu faci nimic pentru ai tăi e dovadă de cruzime, de cinism. Pentru cel ce promitea lucrul bine făcut, pare că ceasul a stat demult. Pentru noi au trecut cinci ani de nimic Pe mine aroganţa nu mă reprezintă, iar dispreţul pentru români nu l-am simţit niciodată. Ţin cu poporul român şi ţin cu ţara mea. Sunt mai puternică decât toţi aceşti bărbaţi care nu fac altceva decât să ţipe de pe margine.

Eu nu fug şi nu mă tem. O să continui să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să-i fie mai bine aici, în ţara lui. Vă chem să strângem rândurile, vă chem alături de mine în această campanie care ne va decide viitorul.

Suntem mulţi şi suntem puternici. Vom câştiga aceste alegeri. Dumnezeu să ne ajute! Victorie!” A declarat Prim-ministrul Viorica Dăncila, candidatul Partidului Social Democrat la președinția României.

Sursa: pagina facebook/NicolaeBadalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *