Surprize, surprize…! Dragnea mai are două dosare în lucru la DNA!!!

De fapt, asta nu mai este deloc o surpriză, având în vedere realitatea în care se tot ”scaldă” domnul Dragnea – aceea a hoției și a corupției – Iată că avocata sa, Maria Vasii, a început să ”ciripească” prin redacțiile fidele propagandei PSD că acesta mai are două dosare în lucru la DNA, dosare ce nu ar avea legătură cu TelDrum.

„Dragnea este unul dintre clienții mei. Nici un client nu îmi spune mie ce să spun sau ce să fac.”, a spus Maria Vasii sâmbătă după-amiază, după emisiune, la Antena 3, când a fost întrebată dacă a fost trimisă de Dragnea să-și ceară scuze de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Va reamintim, ca să fim siguri că nu ați uitat cumva, că pe data de 13 noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, intr-un dosar in care sunt urmarite penal alte opt persoane, intre care reprezentanti ai firmei Tel Drum.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent si din care au facut si fac parte functionari ai institutiilor din administratia publica si persoane din mediul de afaceri.

Prejudiciul in acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz in serviciu si de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

Oare i se va ”înfunda” vreodată…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *