Tensiuni tot mai mari între Ponta și Dragnea. Fostul premier reacționează dur după ce șeful PSD l-a acuzat că ar avea „două prietene” la DNA

Victor Ponta îi da replică lui Liviu Dragnea după ce a fost acuzat de acesta că ar avea „două prietene” la DNA. Fostul premier invocă scenariul lansat de Sorin Roș Stănescu, potrivit căruia Liviu Dragnea i-ar fi cerut ministrului Justiției să amâne cererea de revocare din funcție a șefei DNA.

„Cand Dragnea Mincinosul a spus zilele trecute ca eu am “doua prietene” la DNA m-am gandit ca paranoia lui s-a agravat (chiar nu am nici doua, nici macar o prietena – si nu am taiat porcul pentru nimeni de acolo)! Dar cand Dragnea trage o minciuna gogonata o face mereu ca sa ascunda ceva murdar facut chiar de el insusi – tineti minte cand va spunea ca el nu stie ce este Ordananta 13? Sau acum cand zice ca nu mai stie cum e cu salariile taiate si sa o intrebam pe Olguta? L-am avertizat sa nu mai minta despre mine – de cate ori el spune o minciuna despre mine eu spun un adevar despre el! Oare ce spune SRS o fi explicatia de data asta?”, scrie Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *