TUDOR CHIRILĂ ÎNCASEAZĂ BANI PUBLICI, DAR PROTESTEAZĂ CONTRA GUVERNULUI. CÂȚI BANI A PRIMIT DE LA ICR. FOTO/DOCUMENT

Trupa Vama fondată de Tudor Chirilă a concertat la Praga pe bani publici, în timp ce artistul protestează pe Facebook sau în stradă împotriva Guvernului și a Parlamentului.

Formația de muzică Vama a concertat, la invitația și pe banii Institutului Cultural Român, la Praga, în 23 iunie 2018, pe scena Karlín, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică United Islands of Prague 2018.

Festivalul Internațional de Muzică United Islands of Prague s-a desfășurat la Praga, în perioada 22-23 iunie 2018, şi este cel mai mare festival multicultural și multi-genre cu intrare liberă din Republica Cehă, atrăgând anual peste 60.000 de vizitatori.

Potrivit unui răspuns acordat în exclusivitate redacției Sursa Zilei, Institutul Cultural Român a precizat că „organizatorii Festivalului Internațional de Muzică United Islands of Prague au selectat formația Vama, solicitând sprijinul ICR Praga pentru organizarea concertului trupei românești”.

Reprezentanții ICR oferă și detalii legate de contract. „Conform planificării bugetare și a analizei necesităților logistice și de organizare, ICR Praga a alocat suma de 18.500 lei pentru prestări de servicii artistice în vederea desfășurării evenimentului menționat”, arată ICR în răspunsul acordat Sursa Zilei.

Tudor Chirilă este cunoscut pentru protestele avute la adresa Guvernului sau a Parlamentului, fie în spațiul virtual, mai ales pe rețelele de socializare, fie chiar în stradă.

Sursa: www.sursazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *