Tudorel Toader, luat prin surprindere de poziția lui Iohannis la decizia CCR: ‘Eu nu mi-am imaginat asta. Realitatea depășește de multe ori imaginația’

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că nu şi-a imaginat că preşedintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia CCR. ”Realitatea depășește de multe ori imaginația”, afirmă Toader, conform Mediafax.

Tudorel Toader a fost întrebat la Suceava de jurnaliști dacă se poate vorbi despre un stat de drept, în condițiile în care președintele țării nu respectă deciziile Curții Constituționale.

”Eu după ce s-a pronunțat decizia, sigur că fiind parte în respectivul conflict, o parte în conflict a fost Ministrul Justiției și o parte președintele Republicii (…), eu nu mi-am imaginat că cel mai înalt demnitar în stat nu va respecta decizia Curții Constituționale. Nu uitați un lucru: în Polonia este o mare dezbatere cu activarea articolului 7 din tratat pentru nerespectarea deciziilor Curții Constituționale. Eu mi mi-am imaginat asta, dar vedeți că realitatea depășește de multe ori imaginația”, a răspuns Toader.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *