Un bărbat a fost găsit mort în scara unui bloc din Târgoviște. Ce au văzut vecinii

Sfârșit fulgerător pentru un bărbat de 61 de ani din Târgoviște. Omul a fost găsit mort în scara blocului în care locuia. Un vecin povestește că l-a văzut cum s-a prăbușit și a încercat să îi acorde primul ajutor.

Deocamdată nu se știe dacă victima s-a împiedicat pe trepte, iar în cădere s-a lovit mortal, ori dacă a fost răpus de un infarct.

Bărbatul a fost găsit în agonie pe trepte chiar de un vecin. Cunoscuţii povestesc că omul ieşise de curând la pensie şi trăia liniştit în apartamentul său din Târgovişte. Nimeni nu ştie deocamdată ce i-a adus sfârşitul.

Reporter – Mai trăia?
Martor – Trăia, mişca, i-am luat pulsul eu.

Soţia omului este plecată în străinătate şi împreună au un fiu. Apropiaţii au sunat-o imediat şi i-au dat cumplită veste.

Vecină – Cobora scările, am vorbit ceva şi atâta.
Reporter – Vi s-a plâns că i-ar fi rău?
Vecină – Nu, nu! Mi-a spus că vine soţia din Germania, duminică şi pleacă în Italia. O fi căzut, na, a căzut, ştiţi cum sunt zilele de astăzi, acum eşti în picioare, acum, jos.

Vecinii povestesc că nu ştiau dacă bărbatul suferea de vreo boală şi nu îşi explică nenorocirea.

Vecină: “Am rămas suprinsi, el nu era om bolnav, avem alte persoane care sunt bolnave, el, nu ne aşteptam. Chiar am rămas aşa surprinşi.”

Vecinii au sunat la 112, iar un echipaj de la ambulanţă a sosit la faţa locului. Medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, din nefericire însă, eforturile lor au fost zadarnice. După ce se va face autopsia urmează să se stabilească exact ce i-a provocat moartea omului.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *