Un milionar român vrea să se se autoinfecteze cu Coronavirus, pentru a dovedi că „stăm ca fraierii în casă”

Declarație inedită a unui politician din România. Milionarul Viorel Cataramă și-a exprimat dorința de a se autoinfecta cu Coronavirus, pentru a demonstra că nu va păți nimic și că „stăm ca fraierii în casă”. Politicianul cu vederi liberale, care a obținut un procent de 0,53% la alegerile prezidențiale, este adeptul ideii de imunizare de grup.

„Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către coronavirus (…) Aș fi mers către imunizarea de grup. Nu aș fi închis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în două, trei luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul asta?” a întrebat Viorel Cataramă, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Milionarul s-a declarat nemulțumit de măsurile luate de executivul liberal, în lupta cu pandemia și este de părere că oamenii ar trebui lăsați să-și continue activitățile, pentru că, în caz contrar, economia va avea mult de suferit.

”Aș deschide România și i-aș lăsa pe toți să muncească. Nu aș mai pune nici o interdicție și aș merge numai pe recomandări. Se demonstrează că statul în casă distruge economic. Drepturile fundamentale ale omului trebuie respectate. Azi se încalcă Constituția într-un mod dramatic”, a mai declarat Cataramă.

Potrivit Top 300 Capital Cei mai bogați români, Viorel Cataramă are o avere estimată la suma de 38 de milioane de euro și ocupă locul 153 în clasamentul celor mai bogați români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *