Un român a donat 25.000 de lei unui spital din Bistrița. Pe ce au fost cheltuiți banii

Un pacient mulțumit de îngrijirile medicale primite la Spitalului de Urgență din Bistrița a donat instituției o sumă uriașă.

Bărbatul din București a fost tratat de medicii spitalului după ce a fost implicat într-un accident rutier. După ce și-a revenit, bărbatul a vrut să îi recompenseze cumva pe medici și s-a hotărât să le cumpere automate de cafea.

Bucureșteanul a donat spitalului 25.000 de lei pentru achiziția a două aparate de cafea.

„Am avut un caz, un accident rutier, un pacient din București a ajuns la noi și a fost foarte mulțumit. Au vrut să facă o donație, să cumpere două automate de cafea pentru Secția de Terapie Intensivă și Secția de Chirurgie, pe unde a trecut pacientul. A vrut să doneze 25.000 de lei. I s-a dat chitanță pe banii respectivi, iar banii au fost direcționați după dorința donatorului”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live.

În urma gestului generos al bărbatului, conducerea spitalului se gândește să înființeze o fundație prin care oamenii pot dona bani instituției, iar donatorii vor fi cei care hotărăsc cum sunt cheltuiți banii.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *