Vela: Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, în funcţie de noi

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că depinde de fiecare român momentul în care țara va câștiga lupta împotriva coronavirusului. El le-a mulţumit românilor pentru felul în care au respectat cerinţele autorităţilor în starea de urgenţă și le-a cerut să facă acest lucru în continuare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Această bătălie cu noul coronavirus nu a fost câştigată. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, în funcţie de fiecare dintre noi. Rămâne la latitudinea noastră, la alegerea noastră, la decizia noastră cum să ne comportăm acum, astăzi, mâine şi în fiecare zi din viitor, pentru că acest comportament va aduce mai aproape sau mai departe normalitatea şi viaţa de dinainte, a spus el.

Am purtat cu toţii pe umeri o responsabilitate imensă, o purtăm în continuare, iar miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zilei: sănătatea. Toate îşi pierd valoarea atunci când omul pierde sau îşi pune în pericol sănătatea. Cu acest lucru în minte, avem datoria de a ne înarma în fiecare zi cu responsabilitate faţă de noi, faţă de cei dragi, cu responsabilitate faţă de întreaga comunitate, a adăugat el.

El a spus că peste două săptămâni ar putea fi luată o decizie în privința reluării transportului internațional cu autocare și microbuze.

Probabil în a doua etapă de relaxare, să vedem ce se întâmplă după două săptămâni în această stare de alertă, epidemiologii vor analiza şi voi da un răspuns şi cu privire la transportul cu microbuze, a spus ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *