EDITORIAL: Veniți lângă noi dacă vă pasă!

Doamna Maria Crețu-Graur , Prim Vice-Președinte a Despărțământului Covasna-Harghita al Astrei, a anunțat organizarea acțiunii de PICHETARE a Primăriei Sfântul Gheorghe joi și vineri , 22 și 23 martie a.c., între orele 15.30 și 16.30, în semn de protest fată de hotărârea organizatorilor Zilelor orașului Sfântul Gheorghe 2018 de a muta scena destinată desfășurării de activităti cultural-artistice a comunitătii românești din țară, dar și din Cernăuti – Ucraina și din Basarabia din Piața Sfântul Gheorghe în curtea unui liceu din oraș .
„Spre bucuria noastră, în cadrul ultimelor două ediții ale Zilelor Sfântul Gheorghe (2016, 2017) am reușit „să scoatem” PORTUL, DANSUL ȘI CÂNTECUL POPULAR ROMÂNESC din ganguri, din curți sau de pe „ strada cu ruine” și să-l prezentăm publicului, în lumină, pe a doua scenă ca importanță, SCENA COMUNITĂȚII, situată în Piața Sfântul Gheorghe, alături de alte programe culturale care s-au îmbinat între ele atât ca genuri muzicale, cât și ca prezență a etniilor conlocuitoare: români, maghiari, romi. DE NOI DEPINDE DACĂ VA FI AȘA, ȘI ÎN ACEST AN! Nu mai avem voie să ne lăsăm călcați în picioare de cei care organizează aceste activități și din taxele și impozitele noastre! VENIȚI ALĂTURI DE NOI, DACĂ VĂ PASĂ ! ” , a declarat Doamna Maria Crețu-Graur.
 Sunt așteptati să se alăture toți românii de bună-credintă care doresc să apere demnitatea de român! Doamne ajută!
Dânsa este Dna Maria Crețu-Graur de la Mesagerul de Covasna care luptă necontenit pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *