Victimele cămătarului Mihnea Boerescu fac dezvăluiri uluitoare!

O parte dintre victimele consilierului județean din Giurgiu Mihnea Boerescu, suspect că s-a îmbogățit după ce ar fi executat silit zeci de persoane cărora le dăduse bani cu dobândă, au început să dezvăluie presei cum  s-au trezit fără case sau terenuri, pentru niște sume ridicole.

Victimă: ”M-a nenorocit, mi-a distrus viaţa, tot timpul îmi zicea: “lasă că o să fie bine, nu-ţi face griji, asta e doar pentru protecţia banilor mei.”

Victimă: ”Pentru 6.300 de lei şi 1.000 de euro i-am dat înapoi 5.000 de euro şi mi-a luat şi casa. mi-a băgat nişte foi în faţă să le semnez şi tot îmi zicea că uite cât timp pierde cu mine, că are afaceri, mă şi simţeam vinovată până să descopăr cine era de fapt.”

”Mi-a spart maşina, mi-a înfipt un topor în parbriz
Dar de unde ştiţi că a fost el?
Dar ce să cred când până atunci n-am avut probleme cu nimeni şi apoi s-a întâmplat asta?”

Omul a câştigat în prima instanţă, însă bineînțeles că Boerescu a făcut apel sperând că va câştiga, aşa cum s-a întâmplat în alte zeci de cazuri.

Locuitor Bolintin Deal: ”Inclusiv primarul de aici, dacă ştiai că ai nevoie de bani te trimitea la Boerescu. Și pe mine m-a păcălit şi am pierdut un teren.”

Primarul: Nu este adevărat, este o calomnie.
Reporter: Dar ştiaţi că domnul Boerescu dă împrumuturi?
Primarul: Da, ştiam, avea afişe pe stâlpuri.
Reporter: Păi şi nu v-au atras atenţia, nu aţi sesizat organele să vadă dacă e ceva ilegal?
Primarul: Păi eu stau să văd ce face fiecare cetăţean? Am treburi mai importante.

Vă reamintim că Mihnea Boerescu, care deţine nu mai puțin de 700.000 de metri pătraţi de pământ, a fost pus sub control judiciar fiind acuzat de cămătărie, iar în prezent se află în arest la domiciliu, măsură pe care, de altfel, a contestat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *