Victor Ponta anunță dezastrul: Toată lumea ştie că se va scufunda barca

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi că el atrage atenția de un an și jumătate asupra problemelor care sunt semnalate în aceste zile de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, subliniind că ceea ce spune aceasta este, din punct de vedere politic adevărat.

„Eu spun de un an şi jumătate nişte lucruri. După aceea le-a spus Grindeanu, după aceea le-a spus primarul de la Iaşi, după aceea le-a spus Nicu Bănicioiu, după aceea le-a spus Ecaterina Andronescu, acum le spune Gabriela Firea. O să vină un moment când o să vă spună şi Olguţa Vasilescu ce dictator e Dragnea şi ce mincinos, aşa cum îmi spunea mie, că mie îmi spunea chestia asta, însă, sigur, când va veni momentul să nu mai fie Dragnea suficient de puternic”, a declarat Ponta  în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Știripesurse.ro.

Referindu-se la Guvern, Ponta a spus că cine afirmă la 1 septembrie că nu mai are bani de pensii și salarii, fie este ”complet incompetent”, fie este „un mare mincinos”.

„Am auzit lucruri absolut inadmisibile şi inacceptabile. Şi eu sunt mai calm decât e Ioana Petrescu. Cum poţi să spui la 1 septembrie că tu nu mai ai bani de pensii şi salarii? Ori eşti complet incompetent şi ai făcut un buget care se termină după 8 luni, ori eşti un mare mincinos. În cazul Guvernului Dăncilă, cred că ambele sunt valabile. Realitatea este că nu sunt bani pentru ceea ce s-a promis, că e vorba de abandonarea tuturor proiectelor mari şi mă întreb dacă atunci când în sfârşit se va demara proiectul pentru construcţia spitalelor regionale vor fi bani pentru contribuţia din partea Guvernului şi a autorităţilor locale, pentru că toate primăriile nu au bani decât să plătească salarii. (…) Toată lumea ştie că se va scufunda barca, dar fiecare încearcă să mai prindă ceva până în acel moment. În rest, doamna Firea, din punct de vedere politic, tot ce a zis e adevărat”, a mai spus Victor Ponta.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *