Victor Ponta, despre susținerea pe care PSD-iștii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteți să-l puneți și pe Kim Jong-un să-i întrebe, s-ar putea să fie chiar mai entuziaști

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gândit la această comparație după momentul de la Congresul PSD, în care Dragnea i-a întrebat pe social-democrații prezenți dacă îl mai vor președinte, iar aceștia au răspuns ”da” în cor.

”Eu cred că inclusiv ce s-a întâmplat la Congres, 80% din alegătorii care au votat PSD în 2016 sunt dezgustați, scârbiți, le e rușine de Dragnea. El crede că-l ajută dacă minte, dar nu e așa, pentru că dacă el spune o minciună, eu spun 10 adevăruri”, a mai spus Ponta, pentru B1 TV.

Acesta a mai precizat că lui Dragnea îi e teamă că noua sa formațiune politică va lua din votanții PSD.

Întrebat ce părere are despre momentul din Congres mai sus amintit, Victor Ponta a răspuns: ”Dacă vreți, puteți să-l puneți și pe Kim Jong-un să-i întrebe, s-ar putea să fie chiar mai entuziaști cei de la PSD, care, săracii, veniseră și ei acolo și toți sunt angajați la stat și era sâmbătă. O rușine! Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva nici măcar la PCR! Dragnea n-a lăsat pe nimeni să vorbească. Discursul ăla cu în 2040. Poate în 2040 iese el din închisoare…”

Mulţumim B1 TV pentru colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *