Victor Ponta este suspect de infectare cu COVID-19

Președintele partidului Pro România, Victor Ponta, a anunțat pe Facebook că se va testa pentru COVID-19 după ce candidatul Pro România la președenți Consiliului Județean Bacău, Aurelia Țaga, a fost diagnosticată cu COVID-19.

Până la aflarea rezultatului, Victor Ponta nu va mai participa la acțiuni de campanie electorală.

”Deși am respectat toate regulile de protecție, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în București voi face din nou testul Covid-19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie. Multă sănătate și mult succes candidaților PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.

Candidatul Pro România, medicul Aurelia Ţaga, a anunțat vineri că a fost diagnosticată cu COVID-19, fiind deocamdată asimptomatică. Cu o zi în urmă, ea a apărut în mai multe fotografii alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască. Conform declarațiilor ulterioare, renunțarea la mască s-a făcut doar la momentul fotografiilor, fără a exista contact direct între persoane. .

”Eu  fac campanie alături de candidații PRO România-respectând toate regulile de siguranță ( masca, dezinfectant , număr de persoane, evenimente în spații deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiții de siguranță! Voi face tot ce ține de mine să îmi protejez familia, colegii și toți cei cu care interacționez!”, a declarat la acel moment Victor Ponta.

Primarul Bacăului Cosmin Necula a anunțat, la rândul său, că intră în izolare după ce a apărut posibilitatea infectării cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *