Viorica Dăncilă explică ce va face dacă pică Guvernul: Nu voi DEMISIONA!

Premierul Viorica Dăncilă a spus și în ipoteza în care va trece moțiunea de cenzură ea nu va demisiona din funcția de premier, dar îi va solicita președintelui Klaus Iohannis să propună un nou premier înainte de alegerile prezidențiale.

”Nu! Nu voi demisiona pentru că sunt un om responsabil, dar îi voi solicita președintelui României să facă cât mai repede pentru un nou premier, dacă nu ține doar la calcule electorale. Dacă domnia sa este responsabil și vrea să schimbe acest Guvern eșuat, trebuie să facă o nouă nominalizare înainte de alegerile prezidențiale.

Voi rămâne în continuare candidatul PSD la prezidențiale, ne vom bate alături de colegii mei din opoziție și vom urmări cu mare atenție Guvernul, vom taxa toate erorile Guvernului.

Dacă ajungem în opoziție eu cred că PSD se va reuni și mai mult în jurul meu. Dacă vă uitați în istoria PSD, niciodată nu a fost acceptat un candidat din afara partidului, doar candidatul poate mobiliza organizațiile.”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *