Alegeri SUA 2020. Trump, la ultimul marş de campanie din Michigan: „Nu mă faceţi să plâng. Asta nu e mulţimea unui candidat ce va pierde. Vom câştiga tot”

„Nu mă faceţi să plâng”, le-a spus Trump susţinătorilor adunaţi luni noapte la Michigan.
„Dacă m-ar apuca plânsul vor avea o poveste de senzaţie. Vor spune că preşedintele a izbucnit în plâns şi nu ştiu cât de bine va fi pentru noi.. Poate îmi va aduce patru sau cinci procente în plus, dar nu-mi pasă.
Cred că vom câştiga tot. Cred că mâine vom avea una din cele mai mari victorii din istorie. Asta nu e o mulţime adunată pentru cineva care urmează să piardă statul Michigan. Nu este o mulţime venită pentru un al doilea clasat.
Vrem o victorie de proporţii. Nu doar o victorie, ci una uriaşă”.
Candidatul Joe Biden are un avans de 6.7 în faţa lui Trump, potrivit sondajului  RealClearPolitics.
„Toate forţele corupte din America, care v-au trădat vreodată în viaţă şi v-au produs suferinţă îl susţin pe Joe Biden. Vreţi să fiţi conduşi de manicaci sau de poporul american?”, a întrebat Trump.
Trump a pus un clip cu gafele şi bâlbâielile lui Biden, cum a procedat în ultimele marşuri.
„Niciodată nu a avut ce trebuie. Nu e un tip inteligent, nu e un tip amabil.
Presiunea e cu atât mai mare să candidez împotriva unui tip ca el. Ideea că aş putea pierde în faţa lui…Faceţi bine şi mergeţi mâine la vot, altfel voi fi foarte furios”.
Spre deosebire de Trump care a mers luni în cinci state, Biden şi Harris s-au concentrat pe Pennsylvania.
La sfârşitul campaniei sale din Pittsburgh, Biden a transmis că ziua alegerilor va fi un alt început în care se pune capăt unei preşedinţii care a lăsat muncitorii americani în frig, a dezbinat o naţiune şi a alimentat focul urii.
„Milioane de americani au votat deja. Milioane îşi vor exprima votul mâine. Mesajul către voi e simplu: Puterea schimbării e în mâinile voastre”, a spus Biden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *