ANM, vreme weekend 28 – 29 septembrie. Temperaturi care ajung până la 31 de grade

Meteorologii anunță un weekend foarte călduros pentru partea de sud a țării, cu temperaturi ce vor ajunge chiar și la 31 de grade în extremitatea sudică. Pe de altă parte, în nord vor fi 22 de grade.

„În acest weekend, vremea se ameliorează semnificativ, se încălzește treptat, astfel încât va fi deosebit de cald în partea de sud și de est a teritoriului, cu temperaturi maxime ce vor atinge sâmbătă 27-28 de grade, în sud, iar duminică 29, chiar și 31 de grade în extremitatea de sud, în Lunca Dunării.

În această perioadă, în partea de sud ar trebui să înregistrăm cel mult 23 – 24 de grade”, a declarat, pentru Mediafax, Alina Șerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Pe de altă parte, în celelalte regiuni, temperaturile vor fi de 22 de grade în nordul și centrul țării, până spre 24-25, iar în regiunile vestice.

„În Capitală, sâmbătă vor fi 27 de grade, iar duminică 29 de grade, dar noaptea vor fi valori de 10 grade la periferie, și 13 grade în centru”, a mai precizat Alina Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *