Bădălău așteaptă planul de relansare economică

Niculae Bădălău așteaptă planul de relansare economică din partea Guvernului Orban. Liderul PSD Giurgiu continuă războiul dintre PSD și PNL. Acesta îl acuză pe Klaus Iohannis că nu oferă populației soluții concrete pentru relansarea economică după ce țara va ieși din stare de urgență.

Bădălău prezintă realitatea din punctul său de vedere și motivele pentru care președintele țării nu vine cu precizări concrete încă. “Guvernul nu mai are bani la buget pentru pensii și salarii, pentru că investitorii și-au pierdut încrederea în economia românească. Iohannis a început să vorbescă deja de austeritate. Adica ne așteaptă taieri de pensii și salarii.”, argumentează acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD Giurgiu se plânge, deoarece el consideră că social-democrații au venit cu propuneri, însă PNL nu poate depăși interesele electorale. “Noi, în schimb, am întins o mână la dialog. Timp de două luni am făcut nenumărate apeluri să punem pauză atacurilor politice și să găsim, împreună, toți cei implicați – politic, economie, finanțe – cele mai bune soluții pentru România. Au refuzat constant dialogul. N-au înțeles că acum nu este campanie electorală, că nu se luptă cu PSD, ci luptă împotriva românilor și a României.”, afirmă Bădălău.

În încheiere, Niculae Bădălău prezintă încă o propunere a partidului din care face parte, intitulat “Repornirea României”. “Sunt măsuri pe care le-am discutat cu sindicatele, patronatele, oamenii de afaceri și celelalte partide politice. Iohannis si Guvernul PNL nu au fost în stare să vină cu un asemenea plan clar și concret. Le dăm acest proiect gata făcut! Trebuie doar să-l implementeze. Suntem aici să-i ajutam și să-i sprijinim. Noi nu vrem această luptă politică sterilă care nu ajută deloc românii.”, menționează acesta. Astfel, Bădălău așteaptă ca PNL să aprobe măsurile găsite de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *