Contre între USR şi PNL în plenul Parlamentului. Florin Roman: Stimaţi populişti de la USR, vă asumaţi decese?

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, a denunţat fiasco-ul Parlamentului din ultimele zile în proiectul privind măsurile din perioada stării de alertă, spunând că parlamentarii „se întorc contorsionist asupra unui punct impus în mod electoralist de Guvern şi de preşedinte”.
El a susţinut că acest proiect a venit la Parlament „în ceasul al 13-lea”, după care „s-a încercat ceva halucinant”. În plus, încheierea stării de urgenţă pe 15 mai este strict o decizie personală a preşedintelui”, nefiind „într-o logică anume”.
„Constituţia nu prevede o stare de alertă. (…) Acum ne întoarcem toţi, ne contorsionăm să lucrăm în jurul acestui punct impus în mod arbitrar şi electoralist de guvernare şi de preşedinte. (…) Temele importante ale zilei sunt privite ca nişte cartofi fierbinţi şi gestionarea cu adevărat a crizei, mai ales a celei economice, cade undeva în planul doi. (…) Asta nu arată ca o ţară guvernată în momentul de faţă”, a adăugat deputatul USR, potrivit Agerpres citat de Digi 24.
Liderului  grupului  PNL, Florin Roman, a replicat: „Am lăsat politica asta tip băşcălie USR la o parte, graţie colegilor responsabili. Stimaţi populişti de la USR, vă asumaţi decese? Când o să aveţi măcar o zi de guvernare în ţara asta să veniţi să ne spuneţi ce avem de făcut. Ştiu că nu vă place că acest guvern nu şi-a frânt gâtul politic. Cei care se urcă cu picioarele pe cadavre, aşa să le ajute Dumnezeu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *