EVENIMENT DE MATCH MAKING DEDICAT COMPANIILOR PRELUCRATOARE DIN DOMENIILE CONSTRUCȚIILOR, MAȘINILOR, ELECTROTEHNICII ȘI CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

În data de 17 mai 2018 la Mamaia – Constanța se va desfășura un eveniment de match making cu firmele olandeze și din alte țări prezente la cea de-a 15-a ediție a EUROPORT România, eveniment economic ce se organizează în România de către AHOY Rotterdam/CCINA/ANCONAV.
Biroul de promovare comercial-economică de la Haga colaborează cu organizatorul olandez AHOY Rotterdam în vederea atragerii cât mai multor companii din România interesate să discute cu partenerii străini prezenți în misiunea economică despre posibilitatea cooperării în realizarea de proiecte industriale și atragere de investiții în România.
Astfel, companiile din industria prelucratoare/construcții de mașini/electrotehnică/construcții industriale, în măsura în care sunt interesați de participarea la acest eveniment este necesar să transmită până la data de 13 aprilie 2018, formularul de înregistrare anexat, alături de o prezentare a companiei, în limba engleză, de maxim 1-2 pagini la adresa de e-mail: trade.romania@xs4all.nl.
Firmele selectate pentru evenimentul de match making vor fi notificate de către organizatori până la data de 7 mai 2018.
Pentru informații suplimentare:
Persoană de contact: Cristian Mateescu- ministru consilier – Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României la Haga
Tel/Fax(direct): +31(0) 70 355 7369
Mobil: 0031 (0) 612 562 862

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *