EXCLUISIV/O intreaga caracatita in lumea dreptului/Neamul Tarcea (Boroi)

Acum ceva vreme spuneam la Nasul Tv, in emisiunea lui Radu Moraru, cine e doamna Tarcea.
Am povestit originea doamnei, care e nascuta din tata procuror si mama judecator, in plina epoca securistico-stalinista, cand se faceau anchetele Cominterniste (anul 1962, parca).
In plin avânt al ororirilor comuniste se nastea viitorul sef al ICCJ, cea care azi arata ca justitia e la fel de praf ca in comuna primitiva, atunci legea o facea cel mai tare in bâtă sau forță.
Un frate e profesor de drept (a ajutat-o pe Kovesi), un var primar a fost mare profesor academician doctor la Academia de Politie, sora sa parca e notar…..o intreaga caracatita in lumea dreptului.
Fac pariu ca atunci cand neamul Tarcea (Boroi) se întâlnește la o nuntă, cumetrie, botez, etc. astia vorbesc toti doar spete de drept, fiecare laudandu-se cu „rezultatele” – paradeli, bani luati din contracte, etc.
In continuare, avem dovezi…precizeaza ofiterul SRI ®, Daniel Florea. (Cerasela N.).

N.R – Daca este sa ne intrebati pe noi, Tarcea este o umila si jalnica sursa a lui Florian Coldea care, in prezent, este indepartata de Eduard Helving in stilul sau diplomat. Vom reveni pe aceasta tema. (Ec Adrian Radu).

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *