Gelu Diaconu, fost șef ANAF, dezvăluiri explozive: ‘Un proiect de lege circulă în deplin secret prin ministerul lui dandy Orlando’

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, susține că prin Ministerul Finanțelor circulă „în deplin secret” de câteva zile un proiect de lege prin care se urmărește să se acorde pensii speciale vameșilor. Cuantumul acestor pensii este uriaș, subliniază fostul șef ANAF.

„Un proiect de lege circula de 2-3 zile in deplin secret prin ministerul lui dandy Orlando! Se pregatesc sa dea pensii speciale vamesilor!

Cuantumul acestor pensii? Urias: 80% din cea mai mare medie pe 12 luni, realizata in ultimii zece ani de activitate!!

Ca pensiile speciale au devenit o piatra de moara legata de gatul bugetului de stat o recunosc pana si unii dintre oficialii PSD. Degeaba! Dragnea, Valcov si Orlando nu se opresc din misiunea de a nenoroci finantele Romaniei si de a mitui electoratul.

Asa ca, daca e bal, bal sa fie: hai sa dam tuturor funcționarilor publici pe care-i are statul, oricum in numar cu mult peste necesar, pensii speciale!

In acest timp, cei care lucreaza in economia reala trag din greu pentru electoratul mituit pe bani publici de PSD.”, scrie Diaconu, pe Facebook.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *