EXCLUSIV Mihai Tudose descrie un scenariu de groază pentru la iarnă: „Cu ce se vor încălzi? Se uită la Cîţu la televizor cum le spune că e bine şi îi apucă transpiraţia”

Mihai Tudose a explicat faptul că, pe lângă faptul că pregătirile pentru începutul anului şcolar nu sunt nici pe departe finalizate, părinţii vor avea de înfruntat şi multe probleme din cauza creşterii tuturor preţurilor, în urma scumpirii energiei.

„Eu imi fac cruce. Nu are decat oricine sa se uite pe factura si pe contoarul de la curent si vezi diferenta fata de acum 6-7 luni sau fata de acum 2-3 ani. Mai mult, abia acum incep sa creasca. Deja avem peste 500.000 de romani in executare silita pentru neplata facturilor, desi fusesera trimisi acasa de guvern.

Apoi i-au lasau un pic, ca trebuia sa faca alegeri, fapt pentru care avem cateva mii de morti disparuti, au mai recuperat vreo 2.000 din ei anul asta. Pe langa asta, avem si anul asta vreo 16.000.

Iar pe cei de la PNl ii intereseaza doar cine i-o trage cui. La PNL Braila, care il sustinea pe Orban, a fost schimbat inspectorul scolar, apoi s-a hotarat filiala sa treaca sa il sustina pe Citu si, ghici ce, nu era bun noul inspector, asa ca il schimba iar, tot cu cel dinainte, care era rau. Acum, ca sunt in echipa castigatoare, iata ca e bun.

Mihai Tudose: „Preţul energiei este de 10 ori mai mic în Franţa decât în România”

Saptamana viitoare aflam din nou ca sunt scenarii, ca se ajunge la invatamant online, dar intre timp, de un an, nu sunt tabletele si laptopuri. A trecut un an si preocuparile sunt sa schimbam inspectorii generali.

Si atunci parintii aia au probleme: s-a scumpit painea, s-a scumpit malaiul, ii ia uniforma, cate randuri, are bani de bona…? Ce bona, de lasat la bunici.

Painea este primul aliment pe lista cand se face valoare cosului zilnic. In fiecare luni incepeam cu cosul zilnic, impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu. Statistica INS spune ca 2017 a fost anul cu cea mai mare putere de cumparare de la Revolutie, pentru ca eram mereu atenti la asta si imediat interveneam.

Stiti ca energia este de 10 ori mai ieftina in Franta decat in Romania? Ca sa faca unii vagoane de bani din import. Cu ce se incalzesc oamenii? Dau drumul la tv, se uita ca le zice Citu ca e bine si ii ia transpiratia.”, a spus Mihai Tudose, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: Victor Ponta şi Pro România se alătură campaniei PSD pentru referendumul de demitere a Clotildei Armand: „E greu să o dăm jos, are susţinere şi sume de bani imense în spate”

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *