Fosta consilieră a lui Dragnea îi atacă pe Tudorel și Dăncilă: Au uitat de

Anca Alexandrescu îi taxează pe Toader și Dăncilă amintindu-le de anumite întâmplări din trecut.

Fosta consilieră a răbufnit

,,Interesant este însa cum uita domnul Tudorel Toader uită vacanța petrecută la Neptun împreună cu familia alături de Liviu Dragnea. Și mai uită cred și despre rugămințile fierbinți pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019 fără încetare ca PSD să o susțină pe Marieta Safta judecător la CCR. Ah, da și mai uita și despre discuția privind scoaterea președintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord dar el a promovat legile fix cu aceasta formulare,” a spus fosta consilieră.

Ea povestit cum Tudorel Toader insista pe lângă Viorica Dăncila pentru a o salva pe doamna Safta. Dar și cum cei doi blocau actele normative ale Guvernului. Aceasta a reamintit și despre cum Toader îi jignea pe jurnaliști. Totodată, Anca Alexandrescu și-a reamintit și de momentul în care Toader a dat OUG ul pentru a-și face fiul asistent universitar, fără concurs.

,,Să nu mai punem la socoteală și OUG cu dedicație prin care fiul sau a devenit asistent universitar fără concurs. Ah, și desigur Ordinul de ministru prin care se făcea notar ca să-și aducă fiul de la ‘țară’ la oraș… Stați că am pierdut șirul…”, a spus Anca Alexandrescu pentru Realitatea din PSD.

Ea a atacat-o și pe Dăncilă

Fosta consilieră nu a uitat-o nici pe Viorca Dăncilă, despre care a spus că a uitat vacanțele la munte președintele Dragnea.

„Dar Viorica oare ce își mai amintește? Hai că e interesant! Cum s-a dus la Timmermans și i-a explicat că trebuie dat OUG de armonizare a deciziilor CCR? Ah, asta nu? Cum s-a văzut cu ambasadorul SUA la UE să îi explice nedreptățile din justiție? Nu-și amintește?, ” a povestit Alexandrescu.

Ea a spus că dacă Viorica și Tudorel nu își mai aduc aminte atunci Ana Birchall îi poate ajuta în acest sens. Consiliera a vorbit despre vacanțele la mare și la munte despre care a supus că își amintește cu siguranță.

Ea a dat asigurări că Liviu Dragnea va confirma tot ce a spus ea atunci când va putea.

,, Ah, nu-și mai amintește!  Și sunt la fel de sigura ca atunci când lui Liviu Dragnea i se va aproba sa vorbească cu presa, va confirma tot ce am spus mai sus. Unii au memoria scurta, sau selectiva… sau mult tupeu și cu siguranță nu au caracter!”, a adăugat Anca Alexandrescu.

Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au făcut de curând dezvăluiri despre presiunile făcute pentru adoptarea ordonanțelor pentru modificarea codurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *