HALUCINANT Polițiști de frontieră, prinși, în Serbia, în timp ce făceau contrabandă de țigari chiar cu mașina poliției

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost depistaţi când încărcau în maşina de Poliţie mai mulţi saci cu ţigări de contrabandă din Serbia. Procurorii cercetează acest caz.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, doi poliţişti de frontieră din Timiş sunt suspectaţi de contrabandă cu ţigări, scrie News.ro.

Practic, poliţiştii de frontieră din Serbia aveau informaţii că unii dintre colegii lor se ocupă cu contrabanda cu ţigări în România. Au pus la cale o urmărire, iar odată ajunşi în dreptul fâşiei verzi dintre cele două ţări, poliţiştii de frontieră sârbi i-au văzut pe colegii lor cum aruncă un bax şi jumătate în zona liberă, iar după câteva minute şi-au făcut apariţia doi poliţişti de frontieră români. Aceştia din urmă au preluat ţigările ambalate în saci şi le-au urcat în maşina de serviciu.

Poliţiştii de frontieră din Serbia au filmat momentul şi vor colabora cu colegii români pentru instrumentarea cauzei.

Dosarul de contrabandă cu ţigări va fi preluat cel mai probabil de procurorii DIICOT Timişoara.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a transmis şi un punct de vedere în acest caz în care spune că se fac cercetări.

”În cursul nopţii de 15/16 iulie 2018, conducerea ITPF Timişoara a fost informată de către autorităţile sârbe cu privire la faptul că în zona de frontieră Cruceni, pe teritoriul Serbiei, este în desfăşurare o acţiune de combatere a contrabandei cu ţigări. Imediat, în zonă a fost trimisă o echipă operativă a ITPF Timişoara, care a depistat în proximitatea frontierei cu Serbia mai multe cartuşe cu ţigări. Cercetările în cauză se derulează, sub coordonarea procurorului de caz, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională şi luarea măsurilor legale. Schimbul de date şi informaţii continuă în mod operativ cu autorităţile sârbe pentru soluţionarea cazului”, se arată în comunicat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *