Horoscopul de azi 8 Decembrie 2019 – Suntem optimiști, facem planuri pentru final de an

E o infuzie de optimism care ne poate susţine idealurile şi să ne pregătească şi pentru sărbători s-avem un tonus ridicat.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai atenţi cu banii să nu cheltuim în neştire.

SĂGETĂTOR:

O să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună şi s-ar putea să vă nimerească pe un gol sufletesc şi să vreţi şi voi. Sunt multe lucruri pe care le puteţi face zilele astea şi singuri şi cu ajutorul celor care ţin la voi şi o să aveţi rezultate de top pe toate planurile.

CAPRICORN:

Poate vă invită cineva la relaş, la un spa, să vă eliberaţi de tot stresul din ultima vreme. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pun umărul la o activitate pentru care v-aţi dat acceptul, poate-i ajutaţi pe nişte oameni aflaţi în dificultate.

VĂRSĂTOR:

E o ceremonie la care vreţi să vă duceţi şi chiar o să vă simţiţi bine c-o să revedeţi rude, prieteni. Aţi putea pleca în plimbare prin staţiunile de agrement cu grupul ca să faceţi vreun act de binefacere, să prezidaţi o gală, să vă implicaţi şi în diverse acţiuni.

PEŞTI:

Poate-aveți chef de o excursie cu trenul, aşa, de aventură şi o să vă placă distracţia, mai ales dac-o s-aveţi şi anturaj vesel. Voi păreţi a fi pe picior de plecare, c-aveţi mai multe invitaţii de ieşit în lume şi o să vă duceţi peste tot în măsură timpului disponibil.

BERBEC:

O să tot primiţi câte ceva care să fie pe gustul vostru, poate pentru c-aţi sărbătorit, ceva, zi de nume, ani de căsătorie. Poate aţi aranjat, deja, un city break şi o să vă bucuraţi de peisaje şi de micile peripeţii care apar pe traseu zilele-astea.

TAUR:

E cineva de departe care s-ar putea să vă facă o vizită, să fixaţi nişte lucruri pe care le-aveţi de făcut împreună. O să vă scoată la cafea cineva care vrea să intraţi într-o combinaţie partenerială de afaceri şi să schimbaţi programul de lucru, în cazul în care vă puneţi de acord.

GEMENI:

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă atragă ca un magnet şi să intraţi într-o stare de fascinaţie de-a dreptul. Poate găsiţi ceva de lucru, acum, pe ultima sută de metri, până se-ncheie anul, o colaborare şi să vă-ntelegeți în toate privinţele cu partenerii de afaceri.

RAC:

V-aţi putea găsi o preocupare de timp liber şi să vă-ncărcați energetic, să reveniţi de luni cu forţe proaspete la treabă. O să vă facă plăcere să vă ocupaţi de casă, o să fie, sigur şi obositor, dar o să vă rămână o fărâmă de timp şi pentru voi, să ieşiţi la cafea, la aer.

LEU:

Sfera amoroasă freamătă de o vibraţie specială şi poate se duce semnalul către cine trebuie, să formaţi un cuplu. O ieşire cu prietenii şi cu copiii într-un parc de agrement ar fi o gură de oxigen pentru fiecare dintre voi şi o să vă refaceţi după o perioadă foarte încărcată.

FECIOARĂ:

O să le fiţi de mare folos rudelor apropiate, poate şi prietenilor să beneficieze de ajutorul vostru, o să daţi dovadă de generozitate. O să vă daţi întâlnire cu grupul şi poate aveţi o activitate care să vă ţină conectaţi, să lucraţi la unison, poate le-ntindeți o mână de ajutor unor oameni.

BALANŢĂ:

Se poate să plecaţi într-o excursie şi să vă scuturaţi de toate energiile turbulente, să vă recăpătaţi tonusul acela, suplu. Poate-aveți un motiv anume să-i adunaţi pe toţi cei dragi, fraţi, surori, nepoţi, veri la voi acasă, faceţi o trataţie şi vă bucuraţi de această revedere.

SCORPION:

Poate vi se face cinste şi rămâneţi cu banii în buzunar să aveţi şi mâine cu ce ieşi la masă în oraş, într-un club. E bine să vă umpleţi timpul cu ceva care să vă limpezească şi mintea şi sufletul şi o să daţi randament şi mai bun la treabă, să fie un salt profesional, în carieră.

sursa:cespunastrele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *