Împuşcături în masă la un festival în New Jersey. Sunt cel puţin 20 de răniţi, atacatorul a fost ucis

Cel puţin 20 de persoane, printre care şi un băiat de 13 ani, au fost rănite într-un atac armat care a avut loc la  festivalul Art All Night din Trenton, New Jersey.

Poliţia a informat că cel puţin doi oameni au deschis focul la ora locală 03:00 în timp ce 1.000 de persoane erau prezente. Unul dintre suspecţi, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost împuşcat mortal, iar încă o persoană se află în custodia poliţiei. Patru persoane dintre cele rănite se află în stare critică.

Unul dintre cei prezenţi, Angelo Nicolo, a declarat pentru presa americană că era la festival cu fratele său şi a auzit zgomote puternice, moment în care oamenii au început să fugă în stradă. „Am văzut doi poliţişti cum escortau un bărbat care era împuşcat în picior. L-au bandajat şi l-au evacuat„, a declarat Nicolo.

Organizatorii au comunicat pe pagina de Facebook a festivalului că sunt „şocaţi” şi „întristaţi” de ce s-a întâmplat.

Ne doare inima iar ochii ne sunt înceţoşaţi dar determinarea noastră de a face din Trenton un oraş mai bun prin creativitate şi inspiraţie nu va ceda niciodată„, se arată în postarea lor de pe Facebook.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/impuscaturi-in-masa-la-un-festival-in-new-jersey-sunt-cel-putin-20-de-raniti-atacatorul-fost-ucis_425548.html#ixzz5IhWfpOUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *