Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie. De cine s-a îndrăgostit nebunește Marius Elisei (Exclusiv)

Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie! Anunțul sfâșietor a fost făcut chiar de vedetă, cu lacrimi în ochi. Redacția Impact-PlayTech a aflat, în exclusivitate, de cine s-a îndrăgostit nebunește Marius Elisei și de ce a ales să își părăsească soția și fiica, cu doar câteva zile înainte de sărbători.

Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie

Sărbătorile de iarnă nu au adus pace și fericire în familia Oanei Roman. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, vedeta a mărturisit, într-un story postat pe Instagram, că ea și soțul ei, Marius Elisei, nu mai formează un cuplu. Cu lacrimi în ochi, aceasta a explicat că soțul ei nu a plecat cu mâna goală de acasă, lăsând-o și fără afacerea prosperă pe care o deschiseseră de puțin timp.

Cu toate că nu a oferit mai multe informații despre despărțire, spunând doar că nu a fost cerută de ea, surse din apropierea cuplului au dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Impact-PlayTech, că Oana Roman a fost lăsată pentru altă femeie.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Marius Elisei și-ar fi petrecut sărbătorile alături de femeia pentru care a părăsit-o pe Oana Roman

Aceleași surse au adăugat că, în ciuda faptului că a fost avertizată că s-ar putea ajunge la despărțire, Oana Roman a refuzat să creadă, sperând, până în ultima clipă că Marius Elisei nu și-ar părăsi niciodată familia. Mai mult, fiica lui Petre Roman ar fi încercat din răsputeri să-şi apere soţul, dar şi onoarea familiei.

În plus, cu câteva zile înainte de finele anului 2020, Oana Roman a anunțat că nu mai colaborează cu Marius Elisei în afacerea lor. Cei doi deschiseseră, în plină pandemie, un magazin online unde vindeau haine. Din fericire, au făcut bani din prima săptămână, dar afacerea nu a fost pe numele Oanei Roman, motiv pentru care a rămas fără ea.

Nu este întâia oară când apar probleme în cuplu

Din păcate, nu este prima oară când Oana Roman suferă din pricina soțului ei. La începutul anului 2017, Marius Elisei declara prietenilor că o va părăsi, în aceeași perioadă în care, în presă, se zvonea deja că cei doi nu mai împărțeau aceeași casă. El nu a oferit nici atunci explicaţii clare asupra subiectului, în timp ce Oana a ieşit public şi şi-a apărat jumătatea.

Un alt moment umilitor pentru Oana Roman s-a petrecut în anul 2019, chiar la ziua de naștere a fiicei lor, Izabela. Atunci, Marius Elisei a lăsat să-i scape „porumbelul”, declarând că el își mai doreşte copii și „dacă Oana nu mai poate, atunci va căuta rezolvarea în altă parte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *