Pe cine vede PSD vinovat pentru răspândirea Covid în România. ”Școlile au fost deschise aiurea. Grupul de Comunicare strategică trebuie desființat”

PSD a găsit vinovații pentru răspândirea îngrijorătoare a COVID-19 în România. Președintele Marcel Ciolacu a vorbit pe marginea celui mai fierbinte subiect al momentului. Cele aproape 10.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus anunțate azi, reprezintă recordul absolut pentru țara noastră.

Marcel Ciolacu a găsit vinovații pentru infectările masive cu noul coronavirus

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Libertatea, liderul PSD a făcut o serie de afirmații pe marginea situației actuale din România. Marcel Ciolacu este de părere că o serie de decizii greșite ale actualui Executiv au dus la explozia de cazuri în țara noastră. Înainte de a se refei la vinovații din Guvern, președintele PSD a vorbit despre necesitatea desființării Grupului de Comunicare Strategică. În opinia lui Ciolacu, GCS trebuie să dispară pentru că este condus de impostori politici.

Specialiștii ar trebui să le ia locul actualilor membri ai Grupului pentru că în astfel de situații e nevoie de transparență.

Un motiv al creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus ar fi deschiderea școlilor. Marcel Ciolacu a folosit termen duri la adresa guvernanților:

„ Școlile au fost deschise aiurea. Timp de 6 luni, toate instituțiile de învățământ au fost închise. Copiii au reluat cursurile pentru că aveam alegeri locale. Acum vedem efectul acestei decizii. Cu puțin timp în urmă am văzut cât de pregătiți am fost să redeschidem școlile”, a punctat Ciolacu.

Aproape 10.000 de cazuri de infactare cu noul coronavirus intr-o zi

Aproape 10.000 de cazuri de infactare cu noul coronavirus intr-o zi

De tirul atacurilor liderului PSD nu a scăpat nici președintele Iohannis. Marcel Ciolacu a readus în actualitate o declarație făcută de șeful statului în primăvara acestui an.

„Îmi aduc aminte că președintele României spunea în februarie că este o simplă răceală. Este cel mai informat om din România. Pe urmă, aveam 100 de infectări și era evident la ceea ce se ajunge”, a mai spus Ciolacu în interviul acordat astăzi.

PSD condamnă Guvernul pentru situația grea a României

România este lovită în plin de pandemia de coronavirus, iar președintele PSD arată cu degetul către Guvern. Pentru că ultimele informații oficiale arată că aproape 10.000 de cazuri de infectare au fost înregistrate la nivel național, Marcel Ciolacu are o explicație:

„Avem aproape 10.000 de infectări, este clar că trendul ascendent continuă în România și măsurile luate nu au fost cele care să aibă un randament eficient. S-au închis restaurantele, teatrele. Care a fost eficiența? Am ajuns de la 4.000 la 10.000. Deci, măsurile au fost pripite, luate în grabă și pompieristic”, a mai precizat politicianul.

Marcel Ciolacu a dezvăluit astfel pe cine vede PSD vinovat pentru răspândirea COVID în România. Social democratul mai consideră că un guvern PSD ar fi gestionat mult mai bine situația gravă în care se află țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *