Sebastian Ghiţă face dezvăluiri SENZAŢIONALE!!!

Ion Cristoiu l-a intervievat pe Sebastian Ghiţă la Belgrad, interviul de senzaţie urmând a fi difuzat începând de săptămâna viitoare, în serial, atât în format video, cât și în ediția de print a ziarului Evenimentul Zilei.

Iată ce scria în acest sens Ion Cristoiu aseară:

„Dădeam de veste, în ediţia de vineri, 9 martie 2018, că sînt la Belgrad. După 17 ani de la prima mea vizită, cea din martie 1999. Vizită e impropriu zis (…)

N-a fost o călătorie turistică. A fost o călătorie tot în interes profesional ca şi acum 17 ani. O călătorie stînd sub semnl esenţei mele de Gică Contra. Atunci am fost la Belgrad ca să iau un interviu ministrului de Externe al Serbiei, un interviu menit să supere Autorităţile de la Bucureşti, care făcuseră din România sluga NATO în agresiunea faţă de un stat independent, vecin şi prieten.

Acum, tot în ipostaza de Gică Contra i-am luat un amplu interviu TV lui Sebastian Ghiţă, un interviu pe care sînt sigur – multe autorităţi din România nu-l văd cu ochi buni. Despre acest interviu oferă amănunte în Evenimentul zilei Dan Andronic, directorul ziarului, care a fost producătorul interviului luat de mine.”

Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *