Viorica Dăncilă anunță investiții de amploare în debutul anului școlar

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la Mamaia alocarea unor sume de bani, săptămâna viitoare, pentru școlile care nu au grupuri sanitare sau apă. Mihai Fifor spune că banii se vor da în așa fel încât să se rezolve problemele la începutul anului școlar, „dacă reușim să ne mișcăm foarte repede”, potrivit Mediafax.

„Vrem să venim săptămâna viitoare cu o propunere prin care să alocăm fondurile pentru fiecare școală care nu are grup sanitar sau apă, să alocăm fondurile în așa fel încât la începutul anului școlar să rezolvăm această problemă”, a spus sâmbătă, la Mamaia, premierul Viorica Dăncilă.

La rândul său, Mihai Fifor a spus că ministerul pe care-l conduce a cerut fiecărei prefecturi câte o analiză făcută alături de inspectoratele școlare județene.

„Vineri am terminat sintetizarea informațiilor din fiecare județ, o prezentăm doamnei prim-ministru luni, ideea fiind aceea de a aloca fonduri țintit către localități astfel încât să poată să rezolve problema cu grupul sanitar și cu apa la începerea anului școlar dacă reușim să ne mișcăm foarte repede, iar dacă nu, în perioada imediat următoare”, a spus Fifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *